Una oportunitat única per fer realitat el teu somni

El projecte Can Benet t’ofereix 8 habitatges (2 dúplex, 6 habitatges i 2 pisos amb terrassa) amb unes condicions immillorables.

Cuina menjador

Un espai ampli per compartir i cuinar

La cuina i el menjador conformen un mateix espai, es tracta d’una zona extensa de 44,23m2 de confort i lluminositat, pensada per compartir els millors moments del dia amb la família.

La àmplia superfície de les finestres i les portes converteixen aquest espai en una zona molt diàfana i donen pas a l’exterior amb un terrat situat amb vistes al carrer Bisbe Comellas.

La cuina presenta un disseny modern i atemporal, l’illa situada a la part central no només serveix com a taula sinó també com a espai de treball. Aquesta connecta directament amb el menjador i afavoreix les converses quan hi ha convidats, perquè a la vida el més important és compartir cada instant amb els teus.

La cuina integrada al menjador dona una major sensació d’amplitud i ha estat creada seguint un criteri d’utilitat i confort. Tot el mobiliari ofereix l’espai suficient per guardar els aparells i estris de cuina, i al mateix temps, també pot servir com a rebost.

El menjador es divideix en diverses zones. La primera, davant de la cuina, conforma un espai lluminós ideal per situar-hi una taula de 6 comensals. La segona zona, és un espai de relax situat davant la llar de foc, ideal per instal·lar-hi un sofà de 3 places i gaudir dels hiverns amb el caliu del foc. Per últim, hi ha una tercera zona pròxima al sofà que es pot destinar a un racó de lectura o una petita zona de treball.

 • Dimensions 44m²
 • Entrada de llum natural
 • Sortida a l’exterior amb terrassa
 • Cuina oberta al menjador
 • Llar de foc opcional

Els dormitoris

Acollidors espais pel millor despertar

Cada llar compta amb 3 àmplies habitacions, totes elles il·luminades amb llum natural. Es troben ubicades a la cara nord de l’edifici. L’habitació central i de matrimoni disposen d’una porta que permet la sortida al terrat de la cara nord, mentre que l’habitació individual restant té una finestra. Aquestes habitacions comuniquen al balcó situat a la cara Nord.

 • Habitació de matrimoni 11,50 m2
 • Dormitori individual 1. 6,4m²
 • Dormitori individual 2. 10,37m²
 • Entrada de llum natural a tots els dormitoris
 • Sortida a l’exterior al terrat o terrassa de cara nord

Els banys

Espais funcionals on mimar-te i desconnectar

Tots els pisos disposen de dos banys complets amb ventilació i totalment equipats amb un disseny cuidat al detall.

El primer disposa d’una còmoda banyera pensada per fer-te oblidar les preocupacions del dia a dia. El segon bany està equipat amb un plat de dutxa molt funcional. Ambdós serveis també disposen de sanitari i rentamans.

 • Bany principal amb banyera 4,75m2
 • Bany amb plat de dutxa 3,3m²

Espai polivalent

Un espai que s’adapta a tu

Les dimensions d’aquests pisos han permès crear en cada un d’ells un espai diàfan de 10m2 situat al cor de la casa. Aquesta estança s’adapta a les necessitat de cada família, pot servir de vestidor, de despatx per als professionals que treballen des de casa o com a espai de jocs per als més menuts de la casa.

En la configuració estàndard incorpora dues portes corredisses que permeten que aquesta habitació connecti amb la resta de la llar o ve pel contrari sigui un espai individual.

 • Espai polivalent 8,71 m²
 • Possibilitats: Vestidor, Oficina...

Safareig i rebost

Ordre i netedat pel dia a dia

En aquests immobles hem recuperat el safareig, una zona de 8m2 pensada per ubicar-hi la rentadora, l’assecadora i tots els aparells de neteja que mai sabem on col·locar. Aquest espai té una funció addicional, ja que per la seva proximitat amb la cuina i l’entrada és idoni per utilitzar-la com a rebost.

 • Safareig i rebost 3,92 m²
 • Finestra opaca que permet l’entrada de llum natural des de la cuina

Distribució

HabitatgeSuperficie contruida (m2)Sup. útil (m2)Preu
1r (A)101,97148,24Consultar
1r (B)101,97148,24Consultar
2n (A)101,97137,48Consultar
2n (B)101,97137,48Consultar
3r (A)101,97137,48Consultar
3r (B)101,97137,48Consultar
Duplex A172,72239,58Consultar
Duplex B172,72239,58Consultar

Descobreix aquí les claus del projecte

Preguntes freqüents sobre el projecte

La nostra previsió i prioritat és començar les obres dins del primer trimestre del 2023, un cop iniciades aquestes podran tenir una durada aproximada de vint mesos.

Per tal de garantir la màxima transparència i seguretat, tots els tràmits i pagaments són sostinguts i avalats per la nostra entitat bancaria, notari i assessors legals i immobiliaris.

Un cop decideixis fer el pas, es realitzarà una reserva de l’habitatge mitjançant una paga i senyal de 5.000 € sota garantia notarial. En el moment previ a l’inici de l’obra, s’haurà d’efectuar un pagament equivalent el 10% de l’immoble (dins d’aquesta quantitat hi ha inclosos els 5.000€ de la paga i senyal).

En el transcurs de l’obra i abans d’arribar el final, s’efectuaran diferents pagaments equivalents el 10% de l’immoble. És a dir, abans que t’entreguem les claus, hauràs pagat un 20% de l’immoble. El 80% restant s’haurà de liquidar en el moment de l’entrega de claus.

Nota: En el cas de precisar hipoteca, aquest 20% que ja has pagat coincideix amb l’import que t’exigiria qualsevol entitat bancaria si sol·licites una hipoteca per un habitatge.

Actualment, l’edifici consta de l’estructura principal i la teulada. Aquest fet ens permet donar majors garanties i seguretat en el projecte així com agilitzar els terminis d’entrega i finalització.

Tanmateix, també ens permet donar garanties que l’edifici està totalment consolidat i podem mostrar cada habitatge tal com serà, sense sorpreses.

Tot i que l’estructura actual ja té alguns anys, ens hem assegurat del fet que aquesta disposa de les característiques necessàries per adaptar-la a la normativa actual i al mateix temps que també es trobi en bon estat de conservació per garantir la viabilitat del projecte.

Per aquest motiu, els nostres arquitectes i tècnics han realitzat un control de qualitat a través d’una consultoria externa amb diversos assajos sobre l’estructura, parets de càrrega, sostres, pilars, fonaments.

Després d’un informe favorable elaborat per aquest laboratori extern, podem justificar que l’estructura està en bon estat de conservació i no suposa cap risc pel projecte.

Sí, el projecte compleix amb les normatives actuals d’obra nova.

Per nosaltres, explicar-vos i ensenyar-vos aquest projecte és un plaer, així que sí vols visitar l’obra no dubtis amb contactar amb nosaltres sigui per telèfon 609 733 302 o ve per el següent formulari

Actualment, l’energia aerotèrmia és considerada un dels sistemes de climatització més eficients del mercat. Aquest sistema aprofita l’energia de l’exterior transformada amb calor per escalfar o refrigerar l’aigua.

L’aigua calenta o freda, circula pel circuit de tubàries instal·lat sota les rajoles (terra radiant) aportant un confort únic dins la habitatge. Seguir llegint

De la mateixa forma, aquest sistema també climatitza l’aigua sanitària, és a dir, l’aigua que utilitzarem per dutxar-nos o rentar-nos les mans.

Davant l’emergència climàtica actual, l’energia aerotèrmia és considerada una energia renovable inesgotable que permet reduir les emissions de C02 en comparació amb altres sistemes convencionals.

T’agradaria visitar el projecte o saber-ne més informació?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte per resoldre tots els vostres dubtes i organitzar una visita a l’edifici.

Com ens has conegut?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.