Can Benet, un projecte diferent amb arrels familiars

Anys enrere, l’avi Benet va emprendre les primeres obres d’un projecte que en un futur portaria el seu nom. En un inici i amb la voluntat de crear un magatzem per guardar les eines agrícoles, el Benet Pujantell i la Maria Riba van iniciar la construcció de l’edifici.

Les adversitats econòmiques i legals d’aquells temps van dificultar la viabilitat del projecte que es va haver d’aturar.

Ara, i després de més de dos anys de batalles legals, els fills i néts del Benet i la Maria hem aconseguit reprendre aquest projecte amb la voluntat de finalitzar-lo d’una forma més eficient, segura i fent ús dels millors materials.

Per fer-ho, hem comptat amb un equip d’experts per assegurar la viabilitat del projecte i oferir les màximes garanties pel que fa a qualitat, eficiència i seguretat.

Un projecte que reivindica la llar de tota la vida; espaiosa i de qualitat

La bombolla Inmobiliaria que vam viure fa uns anys, va capgirar la forma de construir; oblidant aspectes tan importants com la qualitat dels materials, l’espai o la llum natural per tal d’optimitzar al màxim els costos i ampliar el màxim els beneficis.

Can Benet és un edifici anterior a tot això i que en certa manera reivindica una llar digne, àmplia i eficient per viure i veure a créixer la família.

Hem volgut preservar aquesta essència i combinar-la amb les necessitats i gustos actuals. Per això, Can Benet és un dels projectes immobiliaris més atractius a la zona del baix Berguedà.

La combinació dels avantatges de la compra sobre plànol amb els beneficis d’un edifici ja existent

Per una banda, Can Benet ja consta d’una estructura sòlida i apte per la seva construcció que ha sigut avalada per diferents estudis geotècnics i assajos per assegurar-ne la viabilitat. Aquests estudis han sigut realitzats tant pels nostres arquitectes com per empreses especialitzades i externes al projecte.

Aquest fet ens ha permès treballar de forma segura amb una estructura totalment consolidada, evitant així el risc que apareguin sorpreses durant o després de la finalització del projecte.

D’altra banda, el fet que l’edifici no estigui del tot acabat, ens permet oferir diferents possibilitats i opcions pel que fa a acabats, distribucions…

També és un valor afegit el fet que les futures persones residents puguin entrar, mirar i inspeccionar els detalls de la seva nova llar i obtenir una idea més real dels espais, les vistes i l’entorn de Can Benet.

Finalment, comptar amb aquesta estructura, també dona seguretat i estabilitat de cara el projecte, minimitzant els riscos futurs.

Situat en un entorn únic

Preguntes freqüents sobre el projecte

La nostra previsió i prioritat és començar les obres dins del primer trimestre del 2023, un cop iniciades aquestes podran tenir una durada aproximada de vint mesos.

Per tal de garantir la màxima transparència i seguretat, tots els tràmits i pagaments són sostinguts i avalats per la nostra entitat bancaria, notari i assessors legals i immobiliaris.

Un cop decideixis fer el pas, es realitzarà una reserva de l’habitatge mitjançant una paga i senyal de 5.000 € sota garantia notarial. En el moment previ a l’inici de l’obra, s’haurà d’efectuar un pagament equivalent el 10% de l’immoble (dins d’aquesta quantitat hi ha inclosos els 5.000€ de la paga i senyal).

En el transcurs de l’obra i abans d’arribar el final, s’efectuaran diferents pagaments equivalents el 10% de l’immoble. És a dir, abans que t’entreguem les claus, hauràs pagat un 20% de l’immoble. El 80% restant s’haurà de liquidar en el moment de l’entrega de claus.

Nota: En el cas de precisar hipoteca, aquest 20% que ja has pagat coincideix amb l’import que t’exigiria qualsevol entitat bancaria si sol·licites una hipoteca per un habitatge.

Actualment, l’edifici consta de l’estructura principal i la teulada. Aquest fet ens permet donar majors garanties i seguretat en el projecte així com agilitzar els terminis d’entrega i finalització.

Tanmateix, també ens permet donar garanties que l’edifici està totalment consolidat i podem mostrar cada habitatge tal com serà, sense sorpreses.

Tot i que l’estructura actual ja té alguns anys, ens hem assegurat del fet que aquesta disposa de les característiques necessàries per adaptar-la a la normativa actual i al mateix temps que també es trobi en bon estat de conservació per garantir la viabilitat del projecte.

Per aquest motiu, els nostres arquitectes i tècnics han realitzat un control de qualitat a través d’una consultoria externa amb diversos assajos sobre l’estructura, parets de càrrega, sostres, pilars, fonaments.

Després d’un informe favorable elaborat per aquest laboratori extern, podem justificar que l’estructura està en bon estat de conservació i no suposa cap risc pel projecte.

Sí, el projecte compleix amb les normatives actuals d’obra nova.

Per nosaltres, explicar-vos i ensenyar-vos aquest projecte és un plaer, així que sí vols visitar l’obra no dubtis amb contactar amb nosaltres sigui per telèfon 609 733 302 o ve per el següent formulari

Actualment, l’energia aerotèrmia és considerada un dels sistemes de climatització més eficients del mercat. Aquest sistema aprofita l’energia de l’exterior transformada amb calor per escalfar o refrigerar l’aigua.

L’aigua calenta o freda, circula pel circuit de tubàries instal·lat sota les rajoles (terra radiant) aportant un confort únic dins la habitatge. Seguit llegint

De la mateixa forma, aquest sistema també climatitza l’aigua sanitària, és a dir, l’aigua que utilitzarem per dutxar-nos o rentar-nos les mans.

Davant l’emergència climàtica actual, l’energia aerotèrmia és considerada una energia renovable inesgotable que permet reduir les emissions de C02 en comparació amb altres sistemes convencionals.

T’agradaria visitar el projecte o saber-ne més informació?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte per resoldre tots els vostres dubtes i organitzar una visita a l’edifici.

Com ens has conegut?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.