El projecte Can Benet, no només ha despertat la curiositat de famílies que busquen un immoble nou dins la comarca sinó que també ha arribat a l’orella dels mitjans de comunicació locals.

Can Benet és un projecte immobiliari diferent, impulsat des d’una perspectiva particular i amb l’objectiu de rehabilitar i finalitzar un edifici semi construït de Casserres.

Aquests dos aspectes juntament amb voler fer d’aquest projecte un edifici eficient, accessible i de qualitat han fet que el diari digital NacioBerguedà i el Regio 7 dediquin un article aquest projecte.

Des de Can Benet, estem molt contents que els mitjans locals comparteixin aquest projecte i ens donin veu, gràcies a ells, els últims dies hem rebut una pluja de correus electrònics i trucades de persones interessades amb el projecte.

Actualment, trobar un habitatge nou i eficient dins del Berguedà és difícil, i més encara a Casserres. La majoria dels immobles de la comarca són de segona mà o disposen d’escasses mesures d’eficiència energètica pel fet d’estar construïts abans del 2019 (any en què es va produir la reforma de la normativa d’edificació).

Article Nacioberguedà sobre la promoció immobiliària Can Benet de Casserres
Article Regió 7 sobre la promoció d'habitatges de Can Benet
Article Regió 7 sobre la promoció d’habitatges de Can Benet