Si estàs buscant una primera llar o una segona residencia a la comarca del Berguedà, Can Benet és una de les propostes més interessants de la comarca i a continuació t’expliquem els motius:

  1. Eficiència energètica: Una de les claus del projecte és l’eficiència energètica, per això, cada llar disposa de sistema de climatització (fred i calent) amb aerotèrmia per terra radiant. De la mateixa forma l’edifici serà aïllat amb l’última tecnologia en aïllaments com el SATE i tancaments d’alumini.
  2. Obra nova: Tot i que l’edifici es trobi semi construït, aquest ha sigut adaptat a l’últim Codi Tècnic d’edificació del 2019 i per tant te consideració d’obra nova.
  3. Preu competitiu: Els primers compradors gaudeixen d’un descompte especial en la compra dels habitatges. Consulta’ns al 609 733 302 o a info@canbenet.cat per conèixer els preus.
  4. Habitatges amplis des de 137m2 fins a 240m2 (3 i 4 habitacions): Cada llar disposa de cuina menjador, dos banys complets, dues i tres sortides a l’exterior, rebedor, safareig, espai polivalent i tres dormitoris.
  5. Dues i tres sortides a l’exterior: Cada llar disposa d’un mínim de dues sortides a l’exterior (façana nord i sud). Els habitatges de la primera planta gaudeixen d’una terrassa de 31m2. Per altre banda, els dúplexs gaudeixen d’una terrassa addicional a la segona planta.
  6. Possibilitat de pàrquing amb traster: La planta baixa de l’edifici gaudeix d’un total de 8 places de pàrquing amb traster inclòs.
  7. Bones vistes del Berguedà: La situació i les característiques de l’immoble fan que la majoria de les llars gaudeixin d’unes vistes privilegiades.
  8. Confort únic: Cada llar està equipada amb terra radiant, un dels sistemes de climatització que més confort aporten a la llar. L’aigua calenta o freda circula a través de la xarxa de tubs instal·lats per sota de la rajola de cada pis, això provoca una sensació de confort molt agradable i permet que la temperatura es reparteixi de forma uniforme.
  9. Accessibilitat: Can Benet està pensat per l’avui i també pel demà, per això ha sigut adaptat a l’última modificació del Codi Tècnic d’Edificació, això significa que l’edifici disposa d’ascensor així com de diferents mesures d’accessibilitat per persones amb mobilitat reduïda.
  10. Acabats personalitzats: Els primers compradors gaudeixen de la possibilitat d’escollir acabats com el terra, rajoles, mobiliari del bany o la cuina o les portes.

Vols saber més motius per venir a Can Benet, truca’ns 609 733 302 o envians un correu a info@canbenet.cat.