Què és l’aerotèrmia i quins son els seus avantatges ?

Què és l’aerotèrmia i el terra radiant?

Actualment, l’energia aerotèrmia és considerada un dels sistemes de climatització més eficients del mercat. Aquest sistema aprofita l’energia de l’exterior transformada amb calor per escalfar o refrigerar l’aigua.

L’aigua calenta o freda transcórrer pel circuit de tubs instal·lats sota les rajoles (terra radiant) aportant un confort únic en cada llar i assegurant una distribució de la temperatura més uniforme en comparació amb els radiadors.

Un dels altres avantatges del terra radiant és la seva eficiència. Ja que l’aigua circula a baixa temperatura. En altres paraules, no és necessari escalfar l’aigua a altes temperatures per assolir una temperatura de confort.

L’aparell instal·lat, també climatitza l’aigua sanitària, és a dir, aquella que utilitzem per dutxar-nos o rentar-nos les mans.

Davant l’emergència climàtica actual, l’energia aerotèrmia és considerada una energia renovable inesgotable que permet reduir les emissions de C02 en comparació amb altres sistemes convencionals.

Tanmateix, també representa un estalvi energètic, ja que pot significar un estalvi de fins a un 70% en calefaccions de gasoil o de gas natural.

Avantatges

  • Estalvi del cost energètic de fins a un 70% en comparació amb el gasoil o el gas natural

  • Un sol aparell produeix calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.

  • Durant els mesos més calorosos es pot utilitzar per refrescar la llar d’una forma natural

  • Aprofitament dels recursos naturals a través de l‘energia de la calor de l’aire exterior

  • No ocupa espai i és un aparell silenciós.

  • S‘eviten combustions i, per tant, no s’han d’instal·lar xemeneies de fum

  • Reducció de les emissions de KgCO2 anuals.

T’agradaria saber més informació o fer una visita al projecte ?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte per resoldre els vostres dubtes

Com ens has conegut?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.